camera springen - foto door Rien

Cameraspringen – it is!

Foto door Rien
Foto door Rien

In de videogroep, na een lange aanloop zit ik erin. I can do it! Wat een enorm leuke activiteit om te doen, tandempassagiers filmen. Natuurlijk zit er veel werk in, dat begint al op de grond met de groundfootage. Maar daarvoor moet je zorgen dat al je spullen in orde zijn. Batterij vol, SD kaart leeg, lens erop, zoom goed ingesteld. Je materiaal checken en jezelf in orde maken.

Ik vind het een leuke bezigheid, hoe kun je het enthousiasme overbrengen op beeld, welke muziek past erbij. Vang je op het juiste moment de juiste beelden? Natuurlijk is er het een en ander uitgedacht, maar bij Skydive ENPC hebben we ook veel vrijheid met betrekking tot je video werk.

Soms is het hard werken, veel video’s achter elkaar, editten met een boterham in je hand. Rust nemen waar je kunt en de batterij altijd opladen (van de camera en van jezelf). Scherp blijven op alle vlakken, zowel op de grond, bij het vliegtuig en in de lucht tot na de landing. Maar bovenal.. genieten van ieder moment, want je wilt de beste beelden vastleggen in de vrije val. Daar draait het al met al natuurlijk om. Hoe je dat doet? Maakt niet uit, maar fix it.. every time again.

Fanny

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s