Blok43 training

Blok 43 klaar voor de Nationals! -Update

De laatste outdoor wedstrijd van het seizoen, dat zijn de nationals aka de Nederlandse Kampioenschappen Parachutespringen. We hebben afgelopen donderdag nog een indoor training kunnen plannen. Helaas geen buitentrainingen meer, onze coaches konden niet.

We hebben een mooie training gehad, met veel vertrouwen hebben we de blocks gedraaid en ook de snelheid met randomsprongen is erg omhoog gegaan. Als we terugkijken op de eerste training samen dan is er een groot verschil in rust en beweging van de formatie en ons. Het vliegt nu veel rustiger waardoor we meer aan de kleine puntjes kunnen werken om sprongen sneller te laten lopen.

Vanaf donderdag is de NKP op Texel, dan gaan we in maximaal 4 dagen ( maar wellicht in minder) de 10 rondes van de wedstrijd verspringen. Er zijn nog twee andere teams die meedoen, we hebben een geldige wedstrijd. Duimen voor goed weer en supersprongen. Wij zijn er klaar voor en hebben enorm veel zin in een weekend vol sprongen en gezelligheid!

Stay tuned voor de uitslagen, deze zetten we zo snel mogelijk online!

Geinteresseerd om iets te betekenen voor dit enthousiaste team? We zoeken bedrijven die ons een bijdrage willen leveren in materiaal, sprongen of kleding. Stuur een bericht via onze FB page en dan kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Fanny – Point Blok43

Blok43 vliegt 't wel!
Blok43 vliegt ‘t wel!

Update dag 1:

De eerste sprong begon fantastisch. 11 punten. Hij liep zeer soepel. Wellicht een beetje overmoedig begonnen we aan de volgende serie sprongen. Beetje onrust, maar wel nette scores.

Andere exits geprobeerd, bijna goed gegaan. De A en Q zijn exits om verder te trainen. Alle energie hebben we terug en dat was ook te zien in de scores in de laatste sprongen. Vandaag hebben we er 7 gemaakt, lekker op tijd klaar. Nu de batterij opladen voor morgen!

Voor scores zie: http://www.dutchleague.nl/site/eventshow.php?jaar=2015&ws=3

Dus nog even duimen voor ons. Kijken of we het gemiddelde nog iets kunnen verhogen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s