Blok43 happy!

Blok43 gaat voor de tweede keer goud!

Yes, deze is ook binnen! Single A Goud is gewonnen door Blok43. Genieten was het. Ronde 1 begon met dubbele cijfers, 11 in het totaal. Daarna wat lagere scores, met als dieptepunt een 7 op ronde 5. Drukte, een exit die niet helemaal wilde. De Q hadden we er nog nooit afgegooid, maar we wilden ‘m toch proberen. Leuke exit, maar nog niet helemaal onder de knie. Ronde 6 ging weer lekker, ondanks de moeilijke C en een H exit en H als tweede figuur. N2 was de afsluiter van de eerste wedstrijddag.

Vrijdag hebben we de laatste 3 rondes versprongen met een behoorlijk mooie sprong OMP met 18 punten. Dat schroefde het gemiddelde goed op. Sprong 9 wilde niet helemaal, veel level tijdens E9, maar toch 9 punten. Sprong 10 hadden 10 punten kunnen zijn, helaas was er 1 bust, dat gaf de eindscore van 99 punten over 10 rondes, dus 9.9 gemiddeld. Een behoorlijke stijging, de Tomscat hadden we gemiddeld 8,3 als score.

En nu? Op naar de AA klasse, we denken en de coach ook, dat we er klaar voor zijn. Nieuwe uitdagingen en weer veel nieuw leerspul. Daar hebben we zin in. Wil je dit ambiteuze team helpen? Zoek ons op via FB of mail me!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s