Murphy Mania

1st FAI World Indoor Skydiving Championships

Lekker rustig thuis,.. Danny is naar de 1st FAI World Indoor Skydiving Championships in Praag als point van Murphy Mania, samen met Edwin, Anneloes en Karien. Daarnaast zijn er ook twee jongens van de Indoor Skydive Roosendaal, Joey en Rick afgereisd naar Praag. Bas, ook van de ISR is ook mee voor coaching en support.

Murphy Mania heeft wat trainingsmomenten gehad in de ISR, maar om te weten waar je aan toe bent ga je ook trainen op locatie. Daarom zijn ze dinsdagnacht afgereisd naar Praag om daar woensdag nacht te trainen. Het was warm in de tunnel en de wind is ook anders. Dat ligt aan de bouw van de tunnel en de manier waarop de ventilatoren die de wind produceren zijn gebouwd en geplaatst.

Vandaag is de competitie begonnen, ze hebben 8 rondes gevlogen, waarvan 7 geldig zijn. De eerste ronde waren er wat camera issues. Daarom vliegen ze de laatste ronde zaterdag. De top teams vliegen de laatste twee rondes ook om de podiumplekken vast te stellen.

Wil je het live volgen? Check http://www.wisc2015.com/ voor de live stream met commentaar. De uitslagen staan op ook op de site. Ik wens alle teams nog veel succes en plezier, het is gaaf dat we er bij kunnen zijn met een aantal  Nederlandse teams.

Wil je ook wedstrijd vliegen in een Indoor Skydive? De ISR GP is eind november. Blok 43 is erbij!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s